Activiteitenkalender
 
De belangrijkste data / activiteiten dit jaar. Zet ze al vast in jouw agenda!
Home
Algemene informatie
Nieuws
Activiteitenkalender
Wat kost het?
Tennislessen
Sponsoren
Bestuur
Routebeschrijving
Archief
Bekijk het online fotoalbum
Ga naar de Facebook pagina
 
3 februari Indoortoernooi "De Buurfrou"
6 april Openingstoernooi
juni / juli Clubkampioenschappen
9 juni Gezamelijk toernooi met tennisvereniging d' Ouwe Rij in Oudebildzijl
30 juni Langste dag toernooi
7 juli Ferwerderadiel toernooi in Birdaard
21 juli Kadowinkel Ter-sted Teats toernooi
31 augustus Zomertoernooi
13 oktober Herfsttoernooi

Ferwerderadiel toss
Na de succesvolle eerste editie van de Ferwerderadiel toss, is er besloten om dit jaar wederom met onze buur-tennisverenigingen een toss te houden. In totaal zal er 8 keer getosst worden.  4 keer voor de zomervakantie en 4 keer na de zomervakantie. Elke week is de toss bij een andere vereniging. De deelnemende verenigingen zijn: T.V. Hallum, L.T.C. Ferwerderadiel (Ferwert), T.V. Birdaard en T.V. de Gibben (Marrum). Hieronder een overzicht van de speeldagen inclusief de locatie:
17 mei: Ferwert, 24 mei: Marrum, 31 mei: Hallum en 7 juni: Birdaard. Na de zomervakantie is de eerste toss op 6 september in Ferwert, 13 september: Marrum, 20 september: Hallum, 27 september: Birdaard. Je hoeft je niet op te geven voor deze toss, en deelname is gratis.


Tossen

Elke maandag en vrijdagavond om 19:00 wordt er op onze tennisbanen getosst. Op tossavonden wordt in wisselende samenstelling een competitie gespeeld. Alle leden zijn welkom, ook als je niet in de gelegenheid bent om geregeld te komen. De toss bestaat uit een voor- en najaarscompetitie. De voorjaarscompetitie start na het Openingstoernooi en eindigt als de zomervakantie voor de scholen begint. Vanaf dan begint de najaarscompetitie. In de zomervakantie tossen we dus gewoon door. De najaarscompetitie eindigt begin november, als de weers- en baangesteldheid dit toelaat. Mocht je niet altijd kunnen, dan is dat geen probleem. Kom wanneer je kunt.

Instuiftennis
Iedere maandag- en donderdagochtend is er instuiftennis van 9.15 tot circa 11.00 uur. Fotograaf Bert de Ruiter heeft een instuifochtend bezocht om daar prachtige actiefoto's te maken. Klik hier om het resultaat er van te bekijken.

Competitietennis


De afgelopen seizoenen hebben diverse teams van onze vereniging deel genomen aan KNLTB competities. Aan de voorjaarscompetitie neemt ieder jaar een dames- en herenteam deel. Aan de najaarscompetitie een gemengd team. In de najaarscompetitie in 2015 en 2016 is ons team kampioen geworden!

Klik hier om alle uitslagen, (eind)standen en de speelsterktes te bekijken van onze spelers en hun tegenstanders.

Het team wat in 2015 kampioen werd in de najaarscompetitie. V.l.n.r. Freddy de Jong, Ingrid Slager,
Welmoed Slager, Annette Bontekoe en Jaap Jan de Vries. Matthijs van Zeijl ontbreekt op de foto.