Activiteitenkalender
 
De belangrijkste data / activiteiten dit jaar. Zet ze al vast in jouw agenda!
Home
Algemene informatie
Nieuws
Activiteitenkalender
Wat kost het?
Tennislessen
Sponsoren
Bestuur
Routebeschrijving
Archief
Bekijk het online fotoalbum
Ga naar de Facebook pagina
 
3 februari Indoortoernooi "De Buurfrou"

Gezamenlijke jeugdtoernooien worden georganiseerd in samenwerking met de verenigingen van Stiens, Hallum en Ferwert. Jeugdleden ontvangen voor ieder toernooi een uitnodiging. In het fotoalbum met de titel "Jeugdtoernooien" kun je foto's bekijken, klik hier om deze te openen.

Op tossavonden wordt in wisselende samenstelling een competitie gespeeld. Alle leden zijn welkom, ook als je niet in de gelegenheid bent om geregeld te komen. Kom ook eens op maandag- en/of vrijdagavond, aanvang 19.00 uur. De toss bestaat uit een voor- en najaarscompetitie. De voorjaarscompetitie start na het Openingstoernooi en eindigt als de zomervakantie voor de scholen begint. Vanaf dan begint de najaarscompetitie. In de zomervakantie tossen we dus gewoon door. De najaarscompetitie eindigt begin november, als de weers- en baangesteldheid dit toelaat. Mocht je niet altijd kunnen, dan is dat geen probleem. Kom wanneer je kunt.

Iedere maandag- en donderdagochtend is er instuiftennis van 9.15 tot circa 11.00 uur. Fotograaf Bert de Ruiter heeft een instuifochtend bezocht om daar prachtige aktiefoto's te maken. Klik hier om het resultaat er van te bekijken.

CompetitietennisDe afgelopen seizoenen hebben diverse teams van onze vereniging deel genomen aan KNLTB competities. Aan de voorjaarscompetitie neemt ieder jaar een dames- en herenteam deel. Aan de najaarscompetitie een gemengd team. In de najaarscompetitie in 2015 en 2016 is ons team kampioen geworden!

Klik hier om alle uitslagen, (eind)standen en de speelsterktes te bekijken van onze spelers en hun tegenstanders.

Het team wat in 2015 kampioen werd in de najaarscompetitie. V.l.n.r. Freddy de Jong, Ingrid Slager,
Welmoed Slager, Annette Bontekoe en Jaap Jan de Vries. Matthijs van Zeijl ontbreekt op de foto.