Algemene informatie

Home
Algemene informatie
Nieuws
Activiteitenkalender
Wat kost het?
Tennislessen
Sponsoren
Bestuur
Routebeschrijving
Archief
Bekijk het online fotoalbum
Ga naar de Facebook pagina

START VAN HET NIEUWE SEIZOEN
Een nieuwe seizoen start meestal begin april. Dan vindt het traditionele OPENINGSTOERNOOI plaats voor alle  leden, dus zowel voor de senioren, junioren als pupillen. Als de baan klaar is en de netten zijn gespannen mag er uiteraard ook al eerder worden gespeeld.


WANNEER KUN JE TENNISSEN?    
Je kunt tennissen in de maanden april t/m oktober. In de praktijk is het seizoen nog wel wat langer, als het weer het toestaat. Als de netten verwijderd zijn, is de baan gesloten. Maar ga beslist niet tennissen bij opdooi en als er water op de baan staat. Als de baan nat is, is hij glad en loop je dus het risico op blessures. De baan is open vanaf 8.00 uur en sluit wanneer het te donker is om te tennissen. Sleutel is te verkrijgen via het bestuur.

Tijdens lessen, toernooien en competitie is de baan alleen open voor  de deelnemers aan deze activiteiten.

Het is verplicht om de baan te slepen, nadat je van de tennisbaan gebruik hebt gemaakt. Lees ook de reglementen in de kantine.

WAT HEB JE NODIG OM TE TENNISSEN?
Natuurlijk heb je een tennisracket en tennisballen nodig. Verder normale sportkleding en tennisschoenen, die geschikt zijn voor een gravelbaan (geen grof profiel). En natuurlijk een tegenstander. Bij activiteiten door de club georganiseerd, zijn er ballen beschikbaar.

COMPETITIE SPELEN
Onze vereniging is aangesloten bij de landelijke Tennisbond (KNLTB). Dit geeft de mogelijkheid om aan diverse competitievormen mee te doen. Heb je belangstelling voor deelname aan de (voor- of najaars)competitie meldt dit dan bij het bestuur. 

WANNEER IS DE KANTINE OPEN?
De kantine is open tijdens alle activiteiten. Om de leden niet onnodig en te veel te belasten met kantinediensten is de kantine alleen bemand tijdens toernooien, competitie etc.

Clubhuis "Het Gibbennest"