Nieuws
 
Home
Algemene informatie
Nieuws
Activiteitenkalender
Wat kost het?
Tennislessen
Sponsoren
Bestuur
Routebeschrijving
Archief
Bekijk het online fotoalbum
Ga naar de Facebookpagina
Jannigje Elzenga wint "De Buurfrou" Indoortoernooi 2018

Zaterdag 3 februari werd het traditionele en altijd gezellige indoortoernooi in “De Buurfrou” te Vrouwenparochie gehouden. Het toernooi wordt beschouwd als een welkome opwarmer voor het komende seizoen. Ook niet-leden waren als introducé van harte welkom.
 
Maar liefst 6 deelnemers behaalden 6 punten door 3 partijen te winnen. Jannigje Elzenga werd van deze 6 als toernooiwinnares uitgeroepen, omdat zij de meeste games had gewonnen (24). Zij kreeg de imposante wisseltrofee uitgereikt door de nummer 2 van het toernooi, bestuurslid Cees Goudzwaard. Hij wist 23 games te winnen. Ukie Roersma werd derde met 22 games. 
 
Op deze website is een pagina ingericht voor dit toernooi, met deelnemerslijst, de uitslagen van alle gespeelde wedstrijden en de eindstand, klik hier om deze te openen.

"De Gibben" krijgt wederom gift van € 1.000 van ING! 

De afgelopen jaren heeft onze vereniging al drie keer eerder een aanvraag gehonoreerd gezien uit het ING Goede Doelenfonds. Voorwaarde om hiervoor in aanmerking te komen is dat een werknemer van ING als bestuurslid actief is bij een vereniging. Gelukkig voldoet Cees Goudzwaard aan die voorwaarde!
 
Dit jaar krijgt onze vereniging wederom € 1.000 financiële steun gekregen uit dit fonds, omdat kort gezegd, wij als kleine club moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen.
 
ING (en Cees) heel hartelijk dank!


De Gibben op Facebook en WhatsApp

Facebook is een zeer doeltreffend medium gebleken om wat onze vereniging te bieden heeft, bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Welmoed Slager en Jaap Jan de Vries hebben een Facebookpagina gelanceerd voor onze vereniging. Via de nieuwe menuknop op deze website is de Facebookpagina te openen.

Ook WhatsApp heeft zijn nut bewezen voor onze leden. Via jouw mobiel wordt je op de hoogte gebracht van nieuwtjes en wie bijvoorbeeld op de tossavonden komen. Ben je lid van onze vereniging en wil je graag toetreden tot de WhatsApp-groep, stuur dan even een e-mail aan freddydejong@degibben.nl met het telefoonnummer van jouw smartphone.