Nieuws
 
Home
Algemene informatie
Nieuws
Activiteitenkalender
Wat kost het?
Tennislessen
Sponsoren
Bestuur
Routebeschrijving
Archief
Bekijk het online fotoalbum
Ga naar de Facebookpagina

Openingstoernooi

Aanstaande zaterdag organiseert tennisvereniging de Gibben het openingstoernooi. Het toernooi vindt plaats op de Marrumer tennisbanen en begint om 13:00. Het is een open toernooi, dus zowel leden als niet leden kunnen hier aan meedoen. Deelname is gratis. Je kunt je opgeven tot en met donderdag 28 maart bij Thomas Roersma of Jaap Jan de Vries. Opgeven kan via e-mail of whatsapp. Contact informatie vind je bij de menuknop 'bestuur'. 

Maak kennis met tennis(les)

Vanaf dit jaar biedt T.V. de Gibben een tennisles startpakket aan: 5 lessen voor maar 25 euro. De ideale mogelijkheid om eens uit te proberen of tennis wat voor je is! Ook leden kunnen hieraan deelnemen. De lessen worden verzorgd door een gediplomeerd trainer van Continu tennis. De lessen zullen in april / mei plaatsvinden. Precieze datums worden nog bekent gemaakt. Opgeven kan via e-mail of whatsapp. Contact informatie vind je bij de menuknop "bestuur".

Schoonmaakrooster

Net zoals vorig jaar zal er weer een schoonmaakrooster gemaakt worden voor de tenniskantine. Het bestuur zal een schoonmaakrooster opstellen, waarbij leden een week toebedeeld krijgen. Mocht je als lid niet willen/kunnen deelnemen aan deze schoonmaaktaak, stuur dan een e-mail naar jaapjandevries@live.nl om je hiervoor af te melden.