Nieuws
 
Home
Algemene informatie
Nieuws
Activiteitenkalender
Wat kost het?
Tennislessen
Sponsoren
Bestuur
Routebeschrijving
Archief
Bekijk het online fotoalbum
Ga naar de Facebookpagina
24 mei, Ferwerderadiel toss in Marrum

Donderdag 24 mei om 19:00 wordt er in Marrum getennist met leden van Marrum, Hallum, Ferwert en Birdaard. Dinsdag 17 mei was in Ferwert de aftrap van de gemeentelijke toss. In Ferwert waren er 12 deelnemers. Nu is Marrum aan de beurt. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Graag een kwartier voor tijd aanwezig, zodat we de indelingen kunnen maken. Deelname is gratis. Voor koffie met cake wordt gezorgd. Na Marrum volgen ook nog Hallum (31 mei) en Birdaard (7 juni).

Clubkampioenschappen 2018 

Vanaf nu kun je je weer opgeven voor de clubkampioenschappen voor 2018. Je kunt je opgeven als team of alleen. Je kunt je opgeven in de volgende categorieën: dames enkel, dames dubbel, mix dubbel, heren enkel en heren dubbel. Opgeven kan tot en met zaterdag 26 mei, bij Jaap Jan de Vries. De wedstrijden worden gepland over de maanden juni en juli. Je kunt bij de opgave je verhinderingen doorgeven. Hier zal rekening mee gehouden worden in het speelschema. Mocht je niet kunnen op een geplande datum, regel dan onderling een nieuwe datum voor die wedstrijd. 


Tennislessen volwassenen

Vanaf nu kun je je ook opgeven voor tennislessen. De kosten bedragen 100 euro voor 12 lessen. De lessen staan (bij voldoende deelname in Marrum) gepland op de dinsdagavond om half 9. Indien er onvoldoende deelnemers zijn, dan kunnen lesnemers aangeven of ze bereid zijn om in de buurdorpen (Hallum of Ferwert) lessen te volgen. Ook daar zijn de lessen op de dinsdagavond, maar dan op een ander tijdstip. Opgeven kan bij Jaap Jan de Vries. Opgeven kan tot en met woensdag 23 mei. Mocht je later zijn, dan kun je altijd navragen of er nog lesmogelijkheden zijn.


Gezamelijk tennistoernooi met tennisvereniging d' Ouwe Rij in Oudebildzijl

Zaterdag 9 juni is er weer het gezamelijke tennistoernooi met tennisvereniging d' Ouwe Rij uit Oudebildzijl. Dit jaar wordt dit toernooi gehouden in Oudebildzijl. Het toernooi begint om 13:30 tot ongeveer 17:00. Opgeven kan bij Jaap Jan de Vries. Opgeven kan tot en met dinsdag 5 juni.


 
Schoonmaakrooster tenniskantine

Dit jaar hebben we een schoonmaakrooster voor de tenniskantine opgesteld. Deze hebben de leden ontvangen per e-mail. Aangezien het voor leden misschien lastig is om deze mail terug te vinden, staat dit rooster bij deze ook op onze website. En nog een tip: zet het in de agenda, zodat we met z'n allen kunnen genieten van een schone kantine. De link naar het schoonmaakrooster vind je hier.

 
Openingstoernooi gewonnen door Annette Bontekoe, Matthys Prins wint bij de jeugd.

Vrijdag 6 april heeft het openingstoernooi plaats gevonden. Op de met kunstlicht verlichte banen van Marrum wist alleen Annette Bontekoe al haar partijen te winnen. Thomas Roersma werd tweede, en Welmoed Slager derde.
Bij de jeugd eiste Matthys Prins de hoofdprijs op. Met 20 gewonnen games eindigde hij net één game voor Ruben van der Veen. Ineke Douma werd derde met 10 games. Voor alle uitslagen en eindstanden, klik hier.

 
Freddy de Jong stapt uit het bestuur, Thomas Roersma stapt erin.
Freddy de Jong is uit het bestuur gestapt. Freddy heeft veel voor onze vereniging betekend, en daar zijn we hem enorm dankbaar voor. Gelukkig is Thomas Roersma bereid gevonden om plaats te nemen in het bestuur, zodat het bestuur weer op volle sterkte is. Thomas zal zich o.a. bezig houden met de verbinding met de voetbalclub. We wensen Thomas veel succes toe.