Waar vind je ons?
 
Home
Algemene informatie
Nieuws
Activiteitenkalender
Wat kost het?
Tennislessen
Sponsoren
Bestuur
Routebeschrijving
Archief
Bekijk het online fotoalbum
Ga naar de Facebookpagina
De ingang van de tennisbanen ligt aan de Wigleweg.

Attentie bezoekers competitietennis
Bij de ingang van de tennisbanen is beperkte parkeergelegenheid. Bezoekende verenigingen voor het competitietennis, kunnen het best de auto parkeren op het parkeerterrein van de voetbalvereniging (Ringweg 31). Het hek van de voetbalvelden is dan open en via het schelpenpad naast het hoofdveld is de ingang van de tennisbanen ook te bereiken.
 
Voor een uit te printen versie van de routebeschrijving met plattegrond, klik hier.

ROUTEBESCHRIJVING

Komende van zuidelijke richting (Leeuwarden, Stiens, Hallum). Neem de eerste afslag rechts Marrum in. Ga na 50 m. schuin rechts Pantsjewier op en sla na 70 m. linksaf op Pantsjewier. Ga na + 300 m. rechtsaf (bijna rechtdoor) de Ringweg op. Na + 200 m. aan uw rechterkant het parkeerterrein van de voetbalvereniging gepasseerd te hebben, rijdt u de eerste afslag rechts de Wigleweg in en volg deze. Na een bocht naar rechts te hebben gemaakt, rijdt u recht op de ingang van de tennisbanen af.

Komende van noordelijke richting (Holwerd, Ferwert). Neem bij de bushalte naast de Fixet Doe-Het-Zelf markt de afslag linksaf Marrum in. U bevindt zich dan op de Botniaweg. Na 80 m. steekt u op het kruispunt de Lage Herenweg over en rijdt u rechtdoor de Lytse Buorren in. Na 70 m. gaat u rechtsaf de Langebuorren in. Volg deze weg die na 45 m. in een flauwe bocht naar links overgaat in de Ringweg. Na deze bocht passeert u na + 200 m. aan de rechterkant het parkeerterrein van de voetbalvereniging. Neem daarna de eerste afslag rechts de Wigleweg in en volg deze. Na een bocht naar rechts te hebben gemaakt, rijdt u recht op de ingang van de tennisbanen af.