Tennislessen
Home
Algemene informatie
Nieuws
Activiteitenkalender
Wat kost het?
Tennislessen
Sponsoren
Bestuur
Routebeschrijving
Archief
Bekijk het online fotoalbum
Ga naar de Facebookpagina

Wanneer je nog niet kunt tennissen of je wilt de kneepjes van het vak leren, dan is het aan te bevelen om tennisles te nemen. De lessen worden verzorgd door een gediplomeerd trainer van Continu tennis. De lessen zijn op de dinsdag. Voor de jeugd op dinsdag middag om 17:00 en voor volwassenen op de dinsdag avond om 20:30. De lessen duren 50 minuten.  

    

De jeugdlessen beginnen op dinsdag 17 april 2018. Opgeven kant tot en met woensdag 4 april 2018, bij Jaap Jan de Vries. Jeugdlessen kosten 85 euro voor 10 lessen. In de mei vakantie (1 mei) zijn er geen lessen. Jeugd kan zich alleen laten opgeven door de ouders/verzorgers.

 

De lessen voor volwassenen starten op dinsdag 5 juni 2018. Opgeven kan tot en met woensdag 23 mei 2018. Het lespakket voor volwassenen kost 100 euro voor 12 lessen. Voor volwassenen geld, dat gedurende de zomervakantie (21 juli t/m 2 september) er geen lessen zijn. Dit betekent dat op dinsdag 17 juli de laatste les voor de zomervakantie plaats zal vinden, en de lessen worden hervat op dinsdag 4 september.

 

Uiteraard gaan we ervoor om de tennislessen in ons eigen dorp te laten plaats vinden. De lessen gaan door bij een minimum van 6 lesnemers. Mocht dit aantal niet gehaald worden, wees dan niet getreurd, want vanaf 2018 werkt T.V. de Gibben samen met de tennisverenigingen T.V. Hallum en L.T.C. Ferwerderadiel (Ferwert). Indien het minimum aantal lesnemers niet gehaald wordt, dan proberen we lesgroepen te formeren met Hallum of Ferwert. Waar die lessen plaats vinden hangt af van het aantal lesnemers per dorp. Uiteraard mag je zelf bepalen of je dat ziet zitten.

 

Wil jij graag lessen volgen of meer informatie over tennislessen, laat het dan Jaap Jan de Vries weten, e-mail: jaapjandevries@live.nl of telefoon: 06 - 23 62 37 48.